Vi ska på ungdomsresa till Ayia Napa!

resa till ayia napaAyia Napa – här kommer vi! Gissa vad vi precis gjorde? Vi har bokat en all inclusive resa till Ayia Napa i Cypern. Nu ser vi fram emot en festresa fylld med sol och party i Ayia Napa till sommaren.

Ayia Napa ligger vid Medelhavet på Cyperns sydkust och hit reser många för Ayia Napas kristallklara vatten. Cypern är lite billigare än Sverige, så jag ser fram emot bra shopping och billiga drinkar på klubbar under resan. Jag kommer ta massor av foton under resan som jag ska visa er när jag kommit hem – allt från parasoller på stranden i Nissi Beach till party vid hotellet eller fest på bargatan i Ayia Napa.

Under vår resa kommer vi bo på Ungdomshotell Barbara Apartments – ett hotell där man bor i lägenheter med all inclusive. På kartan har vi sett att det endast är 5 minuters promenad till fest och bara 500 meter till stranden. Jag har så länge velat resa till Ayia Napa, eftersom jag har hört att de har så fina och långa stränder och att det är bästa destinationen för festresor för ungdomar. Jag har också hört så mycket om andra studenter som har rest till Ayia Napa, festat på Nissi Beach och haft den bästa resan någonsin, så nu är jag så glad att det äntligen är min tur.

Vi kommer inte behöva laga någon mat då vi får frukostbuffé, glass, snacks och middag på hotellet. Sedan har vi också fri bar under nästan hela dagen. Det ska bli så skönt att inte behöva laga mat eller tänka över att handla mat under vår resa! Jag bara älskar all inclusive och jag har nästan bara rest med all inclusive tidigare. Det är däremot första gången jag kommer bo på ett så kallat ungdomshotell, så det ska bli jätteroligt. Vi bokade vår all inclusive resa till Ayia Napa online, vilket var smidigt och billigt. Så om du också vill på partyresa till  Ayia Napa med all inclusive och ungdomshotell i sommar, så kan jag verkligen rekommendera det!

admin