iPhone hörlurar till iPhone X

För en vecka sedan så fick jag hem min iPhone X som jag beställt. Det var en riktigt lycka! Så som jag har väntat. Man kan också säga iPhone 10 men de flesta kallar den iPhone X. Det är verkligen snygg och häftigt och en väldigt stor uppgradering från min tidigare iPhone som var en 5.a med sprickor över hela skärmen, haha. iPhone X är så tusen stor också, skärmen är gigantiskt och skärmen är knivskarp. Så jag rekommenderar den verkligen till er andra som behöver en ny mobil snart. Den är varenda krona värd även fast den dyr.

Så denna måste jag verkligen ta hand om ordentligt. Jag måste köpa en snyggt skal till den för att skydda från smuts och rister. Jag vill ju inte att det ska sluta som mina förra mobil. Så jag måste införskaffa ett snyggt mobilskal! Nu när jag har köpt en så dyr och fin mobiltelefon så tänkte jag även kosta på mig ett skärmskydd. Skärmskyddet är helt genomskinligt och väldigt tunt så man ser eller märker det knappt. Det kommer stärka min iPhone ordentligt och det finns faktiskt en hel del billiga alternativ på nätet. Jag har nämligen lite erfarenhet av dessa köp sedan tidigare men det var tyvärr inte till mig själv.

Det viktigaste iPhone tillbehöret

Sedan har vi ju det viktigaste tillbehöret till min iPhone. Man skulle kunna tro att det var ett mobilskal eller skärmskydd men det är det inte. Det är faktiskt hörlurarna som kommer med när man köper de nya iPhone modellerna. Man får de nya earpodsen. Dessa är väldigt lika de gamla men trådlösa. Det är ju praktiskt i vissa fall men för mig så passar det verkligen inte. Det ser jättekonstigt ut. För mig kommer det inte fungerar så bra heller, då mina öron är lite konstiga och har svårt att hålla öronsnäckorna kvar i öronen. Detta kommer göra att jag kommer tappa de trådlösa hörlurarna och det kommer inte alls bli bra. Därför behöver jag köpa den gamla varianten som har sladd. Tror faktiskt att det är det bästa alternativet för mig och min iPhone. Jag kan också tänka mig att köpa en extra mobilladdare då det alltid behövs. Jag kanske till och med slår till och köper två stycken, haha! Alltid bra med laddare. Då detta är saker jag vet hur det ser ut och fungerar så kommer jag nog köpa det online på nätet. Jag har tidigare köpt liknande saker i en onlinebutik som heter Coolpriser, de har väldigt stort och billigt utbud på allt som har att göra med iPhone tillbehör – https://www.coolpriser.se/shop/iphone-tillbehor-836s1.html. Så det lär ju bli där jag köper allt denna gång. De har även en stort och billigt sortiment på andra mobiltelefoner och mycket annat tekniskt och elektroniskt, det är bara att gå in och kika på https://www.coolpriser.se/shop/frontpage.html.

iphone hörlurar

 

admin