OPI nagellack för finaste fingrarna

opi nagellack

Duscha, städa, baka och tvätta. Det finns många uppgifter och saker i vardagen som sliter på vår hud och naglar. Detta kräver ett nagellack som håller, ett som stärker och skyddar naglarna. Och vilket nagellack är det? Jag har läst många bloggar, recensioner och bäst-i-test om de bästa nagellacken på marknaden. Sedan har jag såklart testat flera sorters nagellack. Och vad är då det bästa nagellacket på marknaden? Svaret är: jag är #OPIObsessed.

Det finns såklart inget bättre än en riktig och nygjord manikyr från en salong. Men tätt på den upplevelsen kan jag skapa själv tillsammans med OPI nagellack. Musiken sätts på, jag är ensam hemma och sätter mig bekvämt vid ett väl belyst bord tillsammans med mitt nagellack från OPI. OPI är min lyx i vardagen.

Nagellacken från OPI är högpigmenterade, så du behöver inte många lager för att uppnå en fantastisk färg. OPI:s penslar gör att nagellacken är lätta att applicera och OPI:s snygga design gör att jag gärna dekorerar mitt badrumsskåp med OPI:s fina nagellack! Nagellacket från OPI torkar snabbt vilket gör att du inte behöver sitta och vifta med fingrarna en längre tid. Det betyder att du kan spendera din tid med att göra annat, än att vänta på att nagellacket ska torka!

Alla vi känner till avflagnande toppar och det är ju så att vissa nagellack bara håller bättre än andra. Med OPI:s nagellack får du ett nagellack som håller längre, men det finns också trick som gör att du kan få ditt nagellack från OPI att hålla ännu längre. Diska till exempel alltid med diskhandskar och använd handkräm samt nagellacksolja ofta. Du kan även testa OPI:S Gel Colour nagellack, som ger dig 3 veckor av fantastiska fingrar! Tänk dig ett nagellack i gel-stil i alla regnbågens färger där du inte behöver oroa dig på 3 hela veckor över att applicera ett extra lager. Drömmigt!

admin